Accessoris Ordinador

Porteu la vostra confortabilitat al màxim.

Complements ergonòmics que us ajudaran a mantenir una postura correcta.

       

Tenir una cadira ergonòmica és important per a la vostra salut i productivitat a la feina, però si voleu anar més enllà, convertiu el vostre entorn de treball en un espai ergonòmic. Un terç del nostre dia el dediquem a la feina; prioritzeu la vostra salut i feu un pas més enllà. Marqueu la diferència entre estar còmode o extremadament confortable.

Complementeu la vostra cadira ergonòmica.

Descobriu aquesta selecció d'accessoris ergonòmics pel vostre ordinador. Comptar amb accessoris com els que podreu veure en aquesta secció, faran que mantingueu una postura adequada durant temps perllongats. Complementeu la vostra cadira ergonòmica amb accessoris com un braç ergonòmic per a l'ordinador, ratolí ergonòmic o suports ergonòmics per a portàtils i teclats.

Els millors accessoris pel vostre ordinador i lloc de treball.

Accessoris amb dissenys ergonòmics per millorar la vostra salut mentre treballeu, evitar molèsties i reduir tensions a l'esquena, coll, etc. Ratolins ergonòmics perquè la mà i el braç adoptin una postura correcta mentre treballeu. Suports per a portàtils o pantalles perquè eviteu lesions. Braços per a pantalles que garanteixen una correcta posició del coll i mirada.

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.