Cadira Aeron de Herman Miller

Font de beneficis per a la salut.

La cadira Aeron de Herman Miller és una cadira ergonòmica d'oficina icònica reconeguda a tot el món.

   

El seu disseny es remunta al 1994. La cadira Aeron va ser pionera en la innovació de materials i en ergonomia, va trencar amb l'ús estàndard de l'escuma i els entapissats canviant ràpidament la percepció que teníem del que era una cadira d'oficina i convertint-la en una icona mundial que ha persistit en el temps fins al dia d'avui.

 

Els seus dissenyadors van crear una cadira atemporal, còmoda i elegant amb un recolzament apropiat per evitar les lesions més comunes en els usuaris de cadires d'oficina: dolors cervicals i lumbars, males postures, etc.

 

El disseny de la cadira Aeron va suposar tota una revolució en el sector de l'ergonomia i les cadires d'oficina. L'origen del seu disseny sorgeix d'una idea tan antiga com la humanitat mateixa: el confort. Els seus dissenyadors, Bill Stumpf i Don Chadwick van aconseguir crear un disseny diferent a tot el es coneixia fins al moment. El resultat va ser una cadira d'oficina beneficiosa per a la salut, amb rendiment versàtil i de mida inclusiva per a tot tipus de persones i anatomia. El disseny d'Aeron va ser pioner pel que fa a la innovació ergonòmica i de material. Podem dir que la cadira Aeron va aconseguir canviar la percepció de la gent del que podia ser una cadira d'oficina, i en fer-ho també va trobar un lloc en la cultura popular.

Una cadira històrica que ha estat renovada.

El resultat de l'actualització és una cadira que s'adapta completament a les necessitats del treball actual, oferint materials de màxima qualitat i els darrers avenços en fabricació, tecnologia i ergonomia. La cadira Aeron incorpora funcions més intel·ligents que abans, recolzant millor les teories actuals d'ergonomia i disseny i donant resposta a les necessitats del món de treball actual, dels treballadors d'avui i dels llocs de treball contemporanis.

Aeron, una cadira que s'adapta a l'usuari.

Les persones que seuen en una Aeron perceben que la cadira s'adapta a una àmplia gamma de moviments i postures mentre treballen, des d'una intensa posició de concentració cap endavant, fins a una reclinació contemplativa relaxada cap enrere. La cadira Aeron és capaç de donar suport a les diferents postures que l'usuari adopta al llarg del dia. Això fa que la cadira Aeron sigui adequada per a una àmplia gamma d'entorns de treball ja que ofereix el suport ergonòmic perfecte per a cada situació.

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.