Cadira Capisco de HAG

Ideal per treballar en qualsevol posició i a qualsevol alçada.

Cadira d'escriptori ergonòmica apta per a nens i adults de totes les estatures.

   

La cadira HAG Capisco es caracteritza per la seva versatilitat i disseny modern que la fan única com a cadira d'escriptori. Es tracta d'una cadira que s'adapta completament al cos humà i a la seva necessitat d'estar en constant moviment.

Hag Capisco és la cadira més ajustable a les exigències anatòmiques femenines. El seu disseny evita pressió a les cuixes i facilita una correcta posició del cos. Per aquest motiu és considerada com una de les millors cadires per treballar per dones.

Especialment dissenyada per a entorns d'oficina actius, dinàmics i moderns.

La seva versatilitat la fa també una cadira adequada per a teletreball o homeoffice, així com per a professionals com dentistes, cirurgians i gran varietat de treballs de precisió en els quals es treballa gairebé drets.

Inspirat en la forma i el moviment del cos, Capisco permet postures més saludables i actives que qualsevol altra cadira. El respatller en forma de creu permet seure còmodament cap enrere o cap als costats, el seient en forma de cadira de muntar, obre els malucs per a una postura més activa i cap endavant i, per suposat, hi ha molt espai a la part posterior del seient per seure tradicionalment.

Capisco està feta d'un 50% de material reciclat i és 90% reciclable, la qual cosa la converteix també en una opció respectuosa amb el medi ambient.

La pròxima posició és sempre la millor.

Peter Opsvik i el seu equip tenen com a objectiu el disseny de productes com a mitjà per resoldre problemes de la vida real. En la dècada de 1970, molts experts en ergonomia van intentar establir una postura correcta per seure. La contribució de Peter Opsvik ha estat crear productes que inspiren variacions entre moltes postures diferents mentre es fa servir la mateixa cadira.

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.