Cadira Cosm de Herman Miller

S'adapta automàticament al teu cos.

Cosm és la cadira d'escriptori ergonòmica de Herman Miller que no necessita ajustos.

 

Podràs comprovar la sensació de lleugeresa i d'ingravidesa en asseure-t'hi gràcies a les seves tres funcions úniques:

• La inclinació harmònica automàtica, amb la qual no necessites ajustar la posició de la cadira. • La suspensió "Intercept", un suport transpirable perfecte que garanteix una temperatura neutra. • El marc flexible i fort, se sent gairebé inexistent, per la qual cosa permet moure còmodament la part superior del cos proporcionant un gran confort.

Els seus dissenyadors van crear una cadira minimalista, confortable i sense necessitat de regulació. Especialment pensada per a persones amb poca higiene postural, que desenvolupen multitasques molt diverses durant períodes de temps molt perllongats.

La millor combinació: bellesa i funcionalitat No importa l'entorn laboral en què s'utilitzi Cosm, ja que aquesta cadira ofereix un confort immediat en qualsevol situació i per a qualsevol persona. La seva àmplia funcionalitat així com el seu confort personalitzat sense cap tipus d' ajust manual, garanteixen màxim confort en el treball així com relax en el descans. Es tracta doncs d'una cadira intel·ligent amb capacitat d'adaptació. Cosm va ser pensada per oferir un confort immediat per a totes les diverses situacions que succeeixen al llarg de la jornada laboral. Amb Cosm, simplement oblidaràs que estàs assegut.
Los diseñadores sabían que la silla ideal tendría que proporcionar una suave sensación de equilibrio natural. “Tenemos que ofrecer una silla que le permita cambiar de postura lo más fácilmente posible”, «Esto solo se consigue con una silla que esté ajustada correctamente por cada usuario, por lo que tenemos que construir una silla que haga esa parte por el». LA silla Cosm recibió un iF Gold Award en la categoría Oficina e Industria en los iF World Design Awards 2020. Fue catalogada por TIME como una de las 100 mejores invenciones de 2019, una selección de productos seleccionados para hacer que el mundo sea mejor, más inteligente y más divertido. Cosm recibe en 2019 el premio Red Dot Best of the Best Product Design Award en la categoría “Sillas de oficina”.

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.