Cadira Cosm de Herman Miller

S'adapta automàticament al teu cos.

Cosm és la cadira d'escriptori ergonòmica de Herman Miller que no necessita ajustos.

 

Podràs comprovar la sensació de lleugeresa i d'ingravidesa en asseure-t'hi gràcies a les seves tres funcions úniques:

• La inclinació harmònica automàtica, amb la qual no necessites ajustar la posició de la cadira. • La suspensió "Intercept", un suport transpirable perfecte que garanteix una temperatura neutra. • El marc flexible i fort, se sent gairebé inexistent, per la qual cosa permet moure còmodament la part superior del cos proporcionant un gran confort.

Els seus dissenyadors van crear una cadira minimalista, confortable i sense necessitat de regulació. Especialment pensada per a persones amb poca higiene postural, que desenvolupen multitasques molt diverses durant períodes de temps molt prolongats.

La millor combinació: bellesa i funcionalitat No importa l'entorn laboral en què s'utilitzi Cosm, ja que aquesta cadira ofereix un confort immediat en qualsevol situació i per a qualsevol persona. La seva àmplia funcionalitat així com el seu confort personalitzat sense cap tipus d' ajust manual, garanteixen màxim confort en el treball així com relax en el descans. Es tracta doncs d'una cadira intel·ligent amb capacitat d'adaptació. Cosm va ser pensada per oferir un confort immediat per a totes les diverses situacions que succeeixen al llarg de la jornada laboral. Amb Cosm, simplement oblidaràs que estàs assegut.
Els dissenyadors sabien que la cadira ideal hauria de proporcionar una suau sensació d'equilibri natural. "Hem d'oferir una cadira que li permeti canviar de postura el més fàcilment possible", "Això només s'aconsegueix amb una cadira que estigui ajustada correctament per cada usuari, per la qual cosa hem de construir una cadira que faci aquesta part pel". LA cadira Cosm va rebre un iF Gold Award en la categoria Oficina i Indústria en els iF World Design Awards 2020. Va ser catalogada per TIME com una de les 100 millors invencions del 2019, una selecció de productes seleccionats per fer que el món sigui millor, més intel·ligent i més divertit. Cosm rep el 2019 el premi Red Dot Best of the Best Product Design Award en la categoria "Cadires d'oficina".

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.