Cadira Embody de Herman Miller

La cadira dels gamers.

Embody de Herman Miller és la millor cadira ergonòmica d'oficina per a executius.

Bill Stumpf i Jeff Weber més que una cadira, van crear una innovadora forma de seure. Embody no només minimitza els efectes negatius de seure sinó que realment aporta beneficis positius per al cos. És una cadira especialment dissenyada per adaptar-se a tot tipus de tasques que impliquen la visualització de pantalles durant llargs períodes de temps, és perfecta per a l' oficina o el home-office. La seva alta tecnologia i el seu impecable disseny la converteixen en la cadira més sofisticada del seu fabricant Herman Miller. Cadira ergonòmica apta per a tot tipus d'anatomies, incloses persones altes i corpulentes.

Impacte positiu en la teva salut.

La pressió dinàmica que exerceix la superfície de l' Embody, proporcionarà més comoditat, vitalitat i beneficis positius per a la salut que la pressió d' una cadira amb la superfície no dinàmica. Les cadires de treball poden permetre'ns assolir l'equilibri postural (el punt d'equilibri vertical quan els nostres ulls estan alineats verticalment amb els nostres malucs) de forma natural, sense importar la nostra curvatura espinal. Embody posseeix un exoesquelet amb capacitat d'adaptar-se a qualsevol forma anatòmica, la qual cosa produeix un impacte positiu en la salut de les persones. Es coneix popularment com la cadira dels gamers ja que està especialment dissenyada per a aquelles persones que passen moltes hores davant de dispositius i pantalles.

Sofisticació i tecnologia ergonòmica.

El recolzament d'Embody està dissenyat com l'esquena d'un humà, amb una columna central i costelles flexibles. L'ajust Backfit li permet col·locar el recolzament alineat amb la corba natural de la seva columna vertebral, per aconseguir una postura neutral i equilibrada. Una vegada que la cadira està ajustada a la seva mida, el recolzament segueix el seu moviment, ajustant-se automàticament a qualsevol canvi. Tant si s'inclina cap endavant com si reclina cap enrere, el suport roman constant. Més de 20 metges de diferents camps com la biomecànica, visió, fisioteràpia i ergonomia van contribuir en el desenvolupament d'aquesta cadira. Com a resultat, Embody és avui dia una referència quant a la distribució la pressió, l'alineació natural i el suport per a un moviment saludable en seients ergonòmics.

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.