Cadira Mirra 2 de Herman Miller

Dissenyada per afavorir el moviment dels seus usuaris.

Mirra 2 és la cadira d' oficina ergonòmica de Herman Miller amb major possibilitats d'ajust i regulació.

         

Mirra 2 és una cadira d'oficina per a usuaris que es mantenen en constant moviment. A Herman Miller saben que les persones es mouen ara més que mai en els entorns d'oficina. Per aquest motiu, cada vegada són més necessàries eines que siguin tan àgils com les tasques que exercim a la feina.

Una cadira ergonòmica d'oficina pels més exigents. Perfecta per a aquells que desenvolupen un tipus d'activitat que exigeix màxima concentració, dedicació i detall.

Liviana, fàcil d'utilitzar i molt intuïtiva.

Mirra 2, com el seu propi nom indica tracta de ser un mirall del teu cos, reflectint en tot moment els moviments i postures de la persona que se senti. L'usuari s' ha d' oblidar de totes les especificacions tècniques i simplement experimentar el confort i benestar en seure-hi. Es tracta d' una cadira que permet el moviment natural de l' usuari assolint un punt d'equilibri únic.

Millora la forma de seure reflectint els moviments del cos.

Deu anys després de la presentació de la cadira Mirra, durant la qual es van vendre més d'1,5 milions de cadires, els dissenyadors de Studio 7.5 van creure que era hora d'avaluar i, si calia, repensar el seu disseny original. Van observar que la forma de treballar estava evolucionant. Les persones es mouen i com més estan en moviment, més necessiten un suport que es mogui amb elles.

Mirra 2 està dissenyat per donar resposta a la forma accelerada en què les persones treballen avui dia. Ofereix una comoditat immediata i una ergonomia personalitzada.

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.