Cadira Sayl de Herman Miller

La cadira ergonòmica per a dones.

Sayl de Herman Miller és una cadira molt compacta, ideal pel home-office i espais reduïts.

     

La seva versatilitat permet fer tota mena d'activitats assegut en ella: des de treballar fins a tasques més relaxades com mirar la televisió. Fins i tot podràs utilitzar-la com a cadira de menjador. La funcionalitat d'aquesta cadira ergonòmica d'oficina és indiscutible, però, sens dubte, un dels seus punts forts té a veure amb el disseny. I és que, gràcies a l'aplicació de l'enginyeria intel·ligent, Herman Miller va aconseguir reduir la quantitat de peces i materials convertint-la en una de les cadires ergonòmiques més lleugeresdel mercat.

Sayl és la cadira del mercat mundial que millor adaptabilitat té a l'anatomia femenina. Es tracta, per tant, de la millor cadira per a dones.

Ideal per a home-office i espais reduïts.

Su diseñador, Yves Béhar, se inspiró en los puentes colgante y aplicó los principios de ingeniería de estas increíbles estructuras para crear Sayl. El diseño «ecodesmaterializado» de Sayl utiliza menos material y de formas más ingeniosas para proporcionar soporte ergonómico a personas de hasta 159kg.

El recolzament sense marc de Sayl i el suport Y-Tower creen una estètica visual sorprenent que revela la inspiració del dissenyador, i el nom de la cadira reflecteix els velers que passen per sota dels ponts.

El recolzament intel·ligent amb Posture Fit amb una estructura molt flexible en certes zones, i més restrictiva en d'altres, permet obtenir una perfecta alineació de l'esquena. La forma estreta del mateix permet una gran amplitud de moviments dels braços. Es tracta d'una cadira molt compacta, cosa que la fa perfecta per a home office, per a estudiants o per a espais molt reduïts, assegurant la seva versatilitat i multifuncionalitat.

2011 La silla Sayl gana el premio al «Mejor producto del año» de Interior Design en la categoría Asientos: contrato / tarea.

2011 La cadira Sayl guanya el premi de disseny d'interiors de FX International al millor seient en el lloc de treball.

2010 La silla Sayl fue nombrada «Diseño de producto del año» por el jurado de los Premios Internacionales de Diseño 2010 (IDA).

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.