Tamboret Move de Varier

Moviment saludable per a la teva esquena.

Move és el tamboret ergonòmic de Varier que permet més rang de moviment.

                   

Move et brindarà el suport que necessites per estar còmode. La recerca de l'equilibri mentre estàs assegut a Move facilitaran els teus moviments i canvis saludables de postures.

Move és el seient ideal per a nens o per a adults que realitzin treballs a diferents alçades i activitats on la llibertat de moviment és fonamental.

Move és el seient ergonòmic que permet la més àmplia gamma de moviments.

És el company perfecte per a l'escriptori d'alçada regulable o quan es realitzen activitats en les quals la llibertat de moviment és essencial. La seva funcionalitat no només es limita a cadira d'escriptori, hi ha infinitat de tasques tant domèstiques com professionals per a les quals Move seria el suport perfecte.

Seu i segueix movent-te.

Aquesta ha estat sempre la filosofia d'aquesta marca escandinava. Des del 1979, les seves cadires han ofert una experiència única sense concessions, que encarnen activitat, llibertat i innovació i els seus seients han estat àmpliament reconeguts pels seus efectes positius per a la salut, desafiant el nostre estil de vida sedentari.

La seva prioritat en la producció de nous seients és moure el cos humà.

Pels nostres avantpassats, l'activitat física no estava programada en la vida diària, era la vida. En desenvolupar noves solucions per seure, podem canviar la forma en què ens asseiem i oferir una variació dinàmica pel cos.

DESCARREGA EL NOSTRE CATÀLEG!

I descobreix l'oferta COMPLETA de les millors cadires ergonòmiques.

 

*No tots els productes que apareixen estan disponibles online.

Necessites ajuda per triar la teva cadira perfecta?

Deixa que els nostres experts en ergonomia t'aconsellin i trobin la millor solució per a tu.
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.