Consells per treballar des de casa i beneficis d'incorporar Theragun a la teva rutina de treball

Molts dels que treballem des de casa sentim que som menys productius que quan érem a l'oficina.

Hi ha situacions a les quals no ens ha quedat altra que acostumar-nos com: veure els nostres nens corrent al fons de les conferències o el gos lladrant darrere d'ells, o acudir a recollir un paquet d'Amazon en meitat d'una call o tenir la temptació de posar una rentadora en meitat del matí. Qui pot ser productiu amb aquesta rutina?

Avui compartim els nostres millors consells perquè puguis mantenir-te productiu, sense estrès i sense molèsties mentre treballes des de casa.

Consells per treballar des de casa:

 • Vesteix-te: pot ser temptador quedar-se en pijama tot el dia, però dutxar-se i vestir-se t'ajudaran a concentrar-te i a preparar-te per començar la teva jornada laboral.
 • Cenyeix-te a una rutina: quan sigui possible, crea una rutina o cenyeix-te a la que tindries si estiguessis a l'oficina.
 • Surt a l'aire lliure: tracta de no romandre tancat dins de casa tot el dia, intenta prendre una mica d'aire fresc sortint a caminar o asseient-te a la terrassa, balcó o jardí. Et pot ajudar a veure brindar-li un enfocament nou al teu dia i a la teva llista interminable de tasques.
 • Crea un espai saludable: per ajudar-te a concentrar-te, crea un lloc a casa on faràs la major part de la teva feina. Ha d'estar construït per a la productivitat, no només la comoditat.
 • Connecta amb companys: intenta tenir converses reals per telèfon en lloc de només missatges instantanis i correu electrònic, això pot ser molt més estimulant i útil quan estàs aïllat. Utilitza eines de programari com Zoom, Microsoft Teams, etc. per permetre la col·laboració, ja sigui per treballar o per connectar-se amb familiars i amics.
 • Programa: fes les tasques de la llar alhora que les faries si fossin a l'oficina.
 • Pren descansos: passa uns minuts cada poques hores desconnectant de la tasca que porta a terme.

Durant aquests descansos, pots dedicar uns minuts a relaxar-te, a estirar o a fer servir el teu Theragun per ajudar-te a despertar els teus sentits i a recarregar-te d'energia, just després de menjar o a mitja tarda quan comencis a notar el cansament.

On vaig fer servir el meu Theragun mentre estic assegut al meu escriptori?

 • Espatlla
 • Trampes i coll
 • Esquena baixa
 • Mans i avantbraços
 • Esquena baixa

Quan tractis una zona dolorida per primera vegada, deixa flotar el Theragun sobre l'àrea durant 30 segons i després respira. Repeteix segons sigui necessari.

Recomanem subjectar el Theragun per l'empunyadura inversa, amb la mà dins del triangle patentat Theragun per tenir un millor control i alleujar la tensió del teu canell en subjectar-la.

Més articles

Guia informativa de les millors taules per treballar dempeus

Les millors taules per treballar dempeus i assegut

Passes moltes hores davant l'ordinador i no saps quina postura adoptar per evitar dolors musculars? La solució són les taules per treballar dempeus. Alterna posicions, de peu i assegut, i veuràs

Les claus de la Llei del Teletreball a Espanya

Punts clau de la Llei del Teletreball a Espanya

Després de la crisi sanitària viscuda el 2020, el nombre de persones que fan feina a distància ha crescut exponencialment. Una modalitat laboral que s'aplicava, fins aleshores, a sectors molt concrets. Aquest gir

La importància de la higiene postural en el treball per evitar lesions a llarg termini.

Què és la higiene postural a la feina?

La higiene postural en el treball és un concepte que fa referència als bons i mals hàbits duts a terme en el lloc on es desenvolupa l' activitat laboral. Però no és només

Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si tens qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altra cosa... ¡No dubtis a contactar-nos!

Habitualment responem en 5 - 10 minuts (de dilluns a divendres dins d'horari de botiga)