ERGONOMIA I BENESTAR PER A LES EMPRESES

Som proveïdors de mobiliari d'oficina ergonòmic.

T'ajudem a equipar la teva empresa prioritzant la salut i la productivitat.

En Ergonomika portem més de 30 anys ajudant empreses a crear entorns laborals que potencien al màxim la salut i productivitat dels seus empleats.

Aprèn a com millorar la productivitat d' una empresa amb mobiliari ergonomic

Per què és important l'ergonomia en el lloc de treball?

Passem moltes hores asseguts en una cadira davant un escriptori al llarg de la nostra vida laboral. No obstant això, no totes les cadires i taules estan dissenyades pensant en la salut dels seus empleats. Quan el mobiliari d' oficina no s' adapta adequadament al cos, això pot causar dolor d' esquena, coll, braços, entre altres problemes que afecten negativament la productivitat i el benestar dels treballadors.

Gràcies a l'estudi de l'ergonomia en el lloc de treball que fem en Ergonomika, podem identificar com l'entorn i els objectes que ens envolten interactuen amb el nostre cos i afecten la nostra salut i benestar.

Oferim solucions de mobiliari per a empreses com cadires i taules ergonòmiques que proporcionaran un entorn de treball saludable i còmode per als teus empleats.

— 3 Beneficis de comprar mobiliari d' oficina ergonòmic

Augment de la productivitat

Quan els empleats estan còmodes i sense  molèsties en el lloc de treball, es concentren millor i són més productius. El mobiliari d' oficina ergonòmic ajuda a reduir la fatiga i el dolor, a la vegada que fa augmentar la productivitat i el rendiment a la feina.

capisco 1

Redueix el risc de lesions i les baixes laborals

Les males postures i l' ús perllongat d' equips inadequats està directament relacionat amb el risc de lesions a curt termini i a baixes laborals. Adquirint cadires i taules ergonòmiques pels empleats aconseguiràs ajudar a mantenir una bona postura i reduir la fatiga i el cansament en el teu equip.

Working hard. Beautiful young woman rising from a chair and touching back while having backache.

Millora el benestar dels empleats

La inversió en mobiliari d'oficina ergonòmic també millora el benestar dels empleats. En proporcionar un entorn de treball saludable i còmode, els empleats se senten valorats i cuidats, la qual cosa pot millorar la satisfacció laboral i reduir la rotació de personal.

dona-auriculars-videollamada-portatil

Tipus de mobiliari i equip ergonòmic per a la teva empresa

En el nostre catàleg per a empreses trobaràs un ampli rang de models de cadires i taules ergonòmiques a diferents preus segons les necessitats del teu negoci, pimes o empreses grans. 

Dissenys innovadors de les millors marques locals i internacionals líders de l' ergonomia mundial amb acabats personalitzats i múltiples configuracions dissenyats exclusivament per a tu. 

Cadires Ergonòmiques per a Oficina

Espacios de Trabajo Colaborativo

Taules Ergonòmiques per a Oficina

Accessoris Ergonòmics

CONTACTA AMB NOSALTRES

T'ajudem a equipar la teva oficina amb mobiliari ergonòmic de qualitat

Mobiliari Ergonòmic per a Sector Industrial

Millora la productivitat i benestar dels teus treballadors amb el nostre mobiliari ergonòmic per al sector industrial. Les necessitats de les empreses del sector industrial són diferents de les d' una oficina i en Ergonomika som conscients.

Fàbriques, parcs tecnològics, campus de recerca o laboratoris necessiten adaptar els seus espais a les necessitats del seu negoci i al ritme de treball dels seus empleats.  Per això, oferim solucions específiques per a la indústria manufacturera. Descobreix la nostra àmplia gamma de cadires per treballar dempeus i assegut, tamborets per a laboratoris, taules elevables i altres accessoris dissenyats exclusivament per satisfer la demanda d'empreses industrials.

Solucions empresarials
per a teletreballadors

En Ergonomika ens hem adaptat a les noves formes de treball de les empreses i oferim solucions per a treballadors en remot o híbrids, incloent-hi tot el necessari per equipar la seva oficina a casa amb els mateixos elements d'ergonomia amb els quals comptaria a l'oficina de forma presencial. 

Som experts en adaptar els espais de casa nostra per dedicar-los exclusivament a desenvolupar les activitats que abans fèiem a l'oficina, assegurant sempre l'ergonomia a la feina. 

El nostre equip s'encarrega de gestionar-ho tot:

  • Instal·lació
  • Manteniment
  • Plans copagament
  • Packs home office
  • I molt més.

Creem espais de treball per a empreses saludables

La nostra experiència en el sector al costat del nostre compromís amb el benestar ens ha portat a dissenyar espais pensats exclusivament per a oferir al client una experiència "relax" amb la que disminuir l'estrès a la feina, recarregar l'energia i gaudir d'un temps de qualitat. 

Som distribuïdors oficials a Espanya de Therabody, líders mundials en dispositius de recuperació i benestar. Therabody ha transformat la forma de cuidar i de recuperar el cos; ofereix solucions naturals i eficaces que maximitzen el nostre benestar diari.

Marca la diferència en la teva empresa oferint un plus de benestar per als teus treballadors. Incorpora a la teva empresa "wellness corners" per oferir un valor afegit als teus clients i/o empleats.

Creem espais de treball per a empreses saludables

Hotels
Centres de Benestar
Start-ups
Pimes
Grans empreses
Coworkings

T'ajudem a crear i dissenyar nous espais de treball per a oficines wellness i empreses saludables.

La teva empresa compta
amb el Certificat Well? 

Si comptes amb el Certificat Well, l'estàndard que avalua el disseny i la construcció dels edificis centrat en la salut i el confort en l'espai de treball, contacta amb nosaltres. Encara no el tens? No et preocupis, en Ergonomika trobaràs tot el necessari per crear espais de benestar pels teus empleats. 

Tallers i conferències per a empreses

Apropem a les empreses tot el nostre expertise i coneixements d'ergonomia i benestar laboral per aconseguir treballadors sans en empreses saludables.

Un servei que sens dubte marcarà la diferència enfront d' altres empreses, mostrant una preocupació i un interès real per la salut i el benestar dels treballadors, ajudant-los a entendre la importància de la postura en el treball, les millors tècniques d' estirament, entre altres aspectes fonamentals en l' ergonomia. 

No només volem vendre mobiliari ergonòmic per a les empreses, volem anar més enllà en el benestar i la salut dels seus treballadors.

Per què confiar en Ergonomika com el teu proveïdor de mobiliari ergonòmic?

La importància de l'ergonomia en el treball és el nostre objectiu de negoci i pel que apostem des de fa més de 30 anys. Som el proveïdor de mobiliari d'oficina ergonòmic líder en el sector que ajuda les empreses a crear espais de benestar en els treballs. 

Assessorament personalitzat 

La importància de l'ergonomia en el treball és el nostre objectiu de negoci i pel que apostem des de fa més de 30 anys. Som el proveïdor de mobiliari d'oficina ergonòmic líder en el sector que ajuda les empreses a crear espais de benestar en els treballs. 

Servei de reparació i instal·lació

Les nostres solucions per a empreses inclouen el servei de reparació i la instal·lació del mobiliari ergonòmic a la teva empresa (a tota la península).
També fem test de producte a la teva empresa perquè puguis comprovar per tu mateix i sense compromís, la qualitat de les nostres cadires i taules ergonòmiques.

Certificat de qualitat i Garantia de producte

Tots els nostres productes compten amb els certificats de qualitat de les marques més importants de l'ergonomia a nivell internacional. Herman Miller, marca icònica i guardonada per la seva innovació i tecnologia, forma part del nostre catàleg. 
Així mateix, totes les nostres cadires, taules i accessoris ergonòmics compten amb una garantia de mínim 3 anys i un servei postvenda exclusiu per a empreses i autònoms.

Grans empreses ja confien en nosaltres

CONTACTA AMB NOSALTRES

Millora la productivitat dels teus empleats amb el mobiliari ergonòmic que necessites

El nostre Blog

La comunitat més gran en ergonomia i benestar pensat exclusivament per a empreses

Despacho con la silla Hag Capisco
Millors Cadires d'Oficina

Hag Capisco: una elección ergonómica de diseño noruego

La silla Hag Capisco es una revolución en términos de ergonomía tal y como lo conocemos en nuestro contexto de trabajo actual. Es una silla con unas cualidades que la hacen única, ya que parte de una profunda comprensión del cuerpo humano y de nuestra necesidad de estar

> Llegir Més
Guía sobre la ergonomía industrial
Ergonomia en el Treball

Ergonomia Industrial: Todo lo que debes saber

La ergonomía industrial es una disciplina que se enfoca en asegurar la seguridad y salud de los trabajadores al mejorar el diseño de tareas, puestos de trabajo, herramientas y otros aspectos del entorno laboral. En este artículo, se explorarán los conceptos fundamentales de la ergonomía industrial, los beneficios

> Llegir Més
Salut i Benestar

Masaje de percusión: Para qué sirve y principales ventajas

Desde hace siglos, el masaje terapéutico ha sido una de las técnicas naturales más eficaces para aliviar dolores y recuperarse de lesiones. En esta línea, la terapia de percusión se destaca como una de las prácticas más utilizadas debido a su capacidad para liberar tensiones y estimular la

> Llegir Més
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Ingressa el teu correu per descarregar el nostre catàleg
Moltes gràcies per deixar el teu correu! Al link de baix podràs descarregar el càtaleg
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.