HERMAN MILLER

Cadires guardonades per la seva innovació i tecnologia

Marca icònica de l'ergonomia moderna

Més de 100 anys d'història avalen les cadires Herman Miller. Cadires que es caracteritzen per la practicitat i l'enginy dels seus dissenys, garantia de màxima qualitat i confort.

 

Els dissenyadors més emblemàtics del món han col·laborat amb la marca Herman Miller. El major talent al servei de la creació de cadires per a interiors: oficines i llar. Els seus començaments van ser peces amb dissenys clàssics industrials i actualment ofereixen uns dels dissenys contemporanis més reconeguts mundialment. Herman Miller és, sens dubte, una de les marques més emblemàtiques en la història de l'ergonomia moderna. Especialistes en la creació de cadires que milloren la vida de les persones gràcies al poder del disseny.

Les cadires Herman Miller són de dissenys molt diversos i variats però totes elles tenen un factor comú: estan dissenyades per i per a l'usuari. Cada element que les compon i cada fase del seu disseny es duen a terme posant l'usuari en el centre, considerant els seus gustos, i avançant-se a les seves necessitats. Les solucions per seure del fabricant Herman Miller resolen els problemes dels usuaris combinant d'una manera excel·lent disseny i utilitat. Cadires d'alt acompliment, que tenen la missió de respondre al cos de l' usuari, evitant distraccions i facilitant que aquest es concentri a la feina. Amb les cadires Herman Miller podràs enfocar la teva ment en el realment important: la tasca que estàs duent a terme.

Herman Miller té la seva seu a Michigan i disposa de fàbriques als Estats Units, la Xina, el Regne Unit i Itàlia. Podem trobar oficines de vendes, distribuïdors i llicenciataris de Herman Miller a més de 100 països del món. Al llarg de la seva història, ha estat reconeguda en numerables ocasions com una de les millors marques de disseny de mobiliari a nivell mundial.

Actualment, a Herman Miller són conscients del canvi de paradigma en els entorns de treball d'empreses d'arreu del món. La població activa, les expectatives dels treballadors i la forma en què es realitza la feina està canviant. Es tracta d'un nou panorama laboral.

Per això, en Herman Miller, estan treballant amb els principals pensadors i dissenyadors del món per aplicar una major comprensió de les persones, com pensem, què ens motiva i com creem i col·laborem, a aquest nou panorama de treball. L'objectiu és entendre com les persones administren el seu treball, les eines i tecnologies que fan servir, així com els llocs on desenvolupen les seves tasques. A Herman Miller estan compromesos amb la creació d'una experiència de treball més natural, més distesa i, en definitiva, més gratificant.

Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.