THERABODY

Solucions naturals i eficaces per al teu benestar diari

Líders en teràpia de percussió

Therabody, empresa líder en tecnologia de recuperació i benestar.

 

La història dels dispositius de massatge per percussió de Therabody comença el 2007, quan Dr. Jason Wersland, el seu fundador, pateix un brutal accident de motocicleta. Arran de la seva pròpia necessitat va crear un dispositiu que l'ajudés a alleujar el seu dolor. I així és com va néixer Theragun. Gairebé una dècada després i després de molts prototips, Theragun arriba al mercat massiu. Persones de tot el món comencen a experimentar els innombrables beneficis de la innovadora teràpia de massatge per percussió.

La seva missió; proporcionar solucions naturals eficaces perquè qualsevol persona pugui fer-se càrrec del seu benestar diari.

 

L'empresa porta més d'una dècada apostant per la innovació tecnològica, i sent pioners dins del sector del wellness amb l'objectiu que el benestar sigui més accessible per a tothom. Per a això, Therabody treballa amb els terapeutes físics, formadors, enginyers i científics més importants del món en cada etapa del desenvolupament dels seus productes. Innovació i els més alts estàndards d'eficàcia formen l'ADN deTherabody.

A dia d'avui, Therabody és una marca consolidada, mundialment reconeguda per ser pioners a oferir un revolucionari sistema de teràpia percussiva intel·ligent i per demostrar la seva màxima eficiència en el tractament profund dels músculs. Theragun és utilitzat per més de 250 equips esportius professionals, a més de fisioterapeutes, entrenadors, celebritats i persones quotidianes com treballadors d'oficina, etc. en més de 40 països.

Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.