Les millors taules per treballar dempeus i assegut

Guia informativa de les millors taules per treballar dempeus

Passes moltes hores davant l'ordinador i no saps quina postura adoptar per evitar dolors musculars? La solució són les taules per treballar dempeus. Alterna posicions, drets i assegut, i veuràs com la teva jornada laboral es torna més agradable 😉 .

Beneficis de treballar en taules regulables

El sedentarisme que suposa passar el dia assegut en una cadira davant l'ordinador pot causar, a la llarga, problemes de salut que podem evitar fàcilment.

  • Pèrdua de massa muscular
  • Dolor d'esquena
  • Obesitat
  • Malalties cardiovasculars
  • Problemes de circulació

Ja sigui a l'oficina o teletreballant des de casa, utilitzar les taules per treballar dempeus t'ajudarà a minimitzar els possibles problemes de salut, rebaixar els teus nivells d'estrès, millorar l'ànim i augmentar el teu nivell d'energia.

Gràcies als escriptoris elevables, aconseguiràs l'opció òptima: alternar les estones de treball assegut a taula baixa amb les taules altes per treballar dempeus.

 

Com adaptar l'oficina amb taules per treballar dempeus?

Adaptar una oficina per treballar dempeus pot tenir molts beneficis, des de millorar la postura fins a augmentar l'energia i la productivitat.

Segueix aquests passos i assegura't que els teus treballadors puguin treballar dempeus de manera còmoda i segura.  

  1. Compra taules ajustables. És el primer pas. Aquestes taules poden elevar-se i baixar-se per permetre que els treballadors canviïn entre estar asseguts i estar drets. Existeixen molts tipus de taules ajustables al mercat, des de models manuals fins a elèctrics, així com una gran varietat d' estils i mides.
  2. Configura les taules correctament. Ajusta l' alçada de la taula perquè s' adapti a l' alçada de la persona que l' utilitzarà, i assegura' t que el marge superior de la pantalla de l' ordinador estigui a l' alçada dels ulls.
  3. Proporciona catifes antifatiga. Aquestes poden ajudar a alleujar la tensió a les cames i l'esquena mentre es treballa dret. Estan dissenyades per proporcionar un suport còmode als peus mentre s'està drets, cosa que pot reduir la fatiga i el dolor.
  4. Fomenta el moviment. Treballar dempeus no significa estar en una posició estàtica durant tot el dia. Pots fomentar el moviment dels teus treballadors proporcionant cadires de peu o tamborets que permetin als treballadors alternar entre estar drets i asseguts.
  5. Brinda informació als teus treballadors. Sobre com treballar dempeus de manera segura i efectiva, sobre com mantenir una bona postura i com evitar la fatiga o el dolor. Assegura't que comprenguin com utilitzar correctament les taules ajustables i altres eines per treballar dempeus.

Top 5 taules per treballar de peu i assegut

A continuació repassem la nostra selecció de taules per treballar dempeus i assegut.

Escriptori Elevable HOME

Es tracta escriptori elevable en blanc per a oficinad'un escriptori elevable de reduïdes dimensions, que s'adapta a qualsevol espai, tant a l'oficina com a casa. Destaca per la calitat dels seus materials, amb una encimera de vidre temperado i la seva disseny de línies netes i neutres. Disponible en colors blanc o negre, resulta perfectament adaptable a qualsevol estil de decoració.

 

 

 

Escriptori Elevable WING

Taula regulable de gamma alta, equipada amb 2 motors elèctrics, panell de control multifunció amb memòria i pantalla de led i canaleta cercacables. L'altura es pot regular des del seu panell de control, mentre treballes, i romandre memoritzada per a futures ocasions. Un calaix frontal t'ajudarà a mantenir en ordre l'escriptori.

 

Escriptori Elevable Manual HANDLE

escriptori elevable manual handle per a oficines i empreses

 

Moderna i ergonòmica taula elevable. Per a aquells que no volen dependre de la tecnologia i prefereixen el mètode més tradicional. La mesa Handle ofereix un sistema de regulació manual, amb la mateixa qualitat de materials que la resta de taules de la gamma.  Apta tant per a l' oficina com per teletreballar.  

 

 

 

Taula regulable en Alçada ADAPT

taula regulable en alçada adaptat per a oficines

La més petita i versàtil de tota la gamma. Fàcilment adaptable a espais de dimensions reduïdes, com aules d' escola, sales de reunions, etc. No posseeix cablejat, ja que està dotada d' un mecanisme d' elevació pneumàtic, mitjançant pistó de gas.

 

 

 

 

Escriptori Elevable FLAP

Està equipat amb motor i panell de control per a la regulació de la seva alçada. Ofereix un canvi de posició molt fluida, per passar d'estar assegut a peu. Apta tant per al teletreball des de casa. Les seves línies suaus i discretes permeten adaptar-la a qualsevol entorn i estil de decoració.

escriptori elevable flap per a oficines escriptori elevable flap teletreball

Escriptoris Elevables per a Empreses

Aquests escriptoris es poden configurar en funció de les necessitats de cada empresa. Es pot triar entre múltiples mides, motors, potes i panells de control. Aquest tipus de taules permet tenir una sola estructura amb múltiples sobres elevables per crear espais únics on cada empleat pot treballar a una alçada diferent.

escriptoris elevables per a empreses

Aquest tipus de taules elevable per a empresa compten amb diferents solucions perquè les connexions siguin accessibles i alhora amagar el cablejat.

disseny escriptori elevable oficina

Més articles

Guía sobre la ergonomía industrial

Ergonomia Industrial: Todo lo que debes saber

La ergonomía industrial es una disciplina que se enfoca en asegurar la seguridad y salud de los trabajadores al mejorar el diseño de tareas, puestos de trabajo, herramientas y otros aspectos del entorno

Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.