Creixem amb la finalitat de millorar el teu benestar.

Des de l'inici, la nostra missió ha estat vetllar per la salut física de les persones.

1983

Per entendre l'existència de Ergonomika, hem de retrocedir fins als orígens de Kadira, una botiga ubicada al centre de Manresa que va començar dedicant-se a la venda de tota mena de mobiliari d'oficina.

Avui dia compta amb clients com KIDS&US, FUNCOSA, AUSA, NANDO JUBANY, CELLER DE CAN ROCA, FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA DEL BAGES, CONSORCI HOSPITALARI DE VIC, EL NACIONAL, SAGRADA FAMÍLIA ...

1991

Vuit anys més tard, Kadira s'unifica al costat d'una botiga de mobiliari per a llar (Zarate Interiors) i es trasllada a una nau de 1000m2 ubicada a Sant fruitos del Bagés (actual ubicació).

Aquí s'ofereix una proposta més àmplia i completa en mobiliari i projectes de decoració que fa que esdevingui un referent del sector del moble a Catalunya.

La nostra passió per l'ergonomia i la creixent demanda de cadires ergonòmiques d'oficina destinades a un ús particular, ens va impulsar a aventurar-nos cap a un nou projecte de "concept store" basat en solucions ergonòmiques per seure. Neix Ergonomika.

2014

El 2014 vam fer el salt a Barcelona constituint una nova societat i obrint una botiga experiencial ubicada en ple centre de la ciutat (C/París, 43).

Ergonomika és la combinació de l'experiència retail & ecommerce i neix amb la missió principal d'oferir benestar a les persones quan se sentin. Sent l'ergonomia, la qualitat i el disseny tres dels nostres pilars fonamentals.

El nostre showroom ha estat creat per oferir una experiència de compra on es guia el client segons les seves necessitats i sensacions en provar el producte. Herman Miller, Varier, Hag, o Sedus són algunes de les prestigioses marques internacionals que venem i distribuïm.

Al llarg de la nostra trajectòria, s'han unit a nosaltres grans marques internacionals com Therabody, líders mundials en teràpia de percussió, o TrueDark, pioners i líders als EUA de dispositius emissors de llum sana, de les quals som distribuïdors oficials a Espanya.

Ergonomika es converteix en el proveïdor de reconegudes empreses com Röehlig, Santiveri, Sagrada Família, Catalunya Ràdio, El Nacional, etc. I, seguint la línia de potenciar la venda B2B i amb el desig d'arribar a més persones, neix Ergono Group.

2021

Ergono Group es crea amb la missió de proporcionar solucions de benestar en qualsevol espai i per a qualsevol activitat. El nostre objectiu és traslladar la proposta de Ergonomika a empreses oferint un ampli ventall de solucions en benestar; mobiliari, complements per al benestar, xerrades, formacions, racons de benestar, etc.

TOTA LA NOSTRA TRAJECTÒRIA S'HA CREAT A PARTIR D'UN MATEIX OBJECTIU, MAXIMITZAR EL BENESTAR DIARI DE LES PERSONES.

CONEIX EL NOSTRE EQUIP D' EXPERTS I PROFESSIONALS

Natalia Aragón
CMO
Pol Rodó
CEO
Joan S. Rodó
Ergonomika
María Díaz
Atenció al Client
Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si tens qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altra cosa... ¡No dubtis a contactar-nos!

Habitualment responem en 5 - 10 minuts (de dilluns a divendres dins d'horari de botiga)