Tendències actuals en mobiliari ergonòmic per a oficines

Coneix les últimes tendències en el mobiliari ergonòmic

En el mercat actual, l'ergonomia està en constant evolució, basant-nos en els diferents estudis realitzats i les tendències dels consumidors. Per aquesta raó, és imprescindible identificar-les i crear mobiliari d' oficina alineat amb aquests. 

En Ergonomika oferim mobiliari ergonòmic per a oficines dissenyat per assegurar la comoditat i el benestar dels treballadors i satisfer les necessitats del mercat. Per aquest motiu, coneixem perfectament quines són aquestes tendències en mobiliari ergonòmic per al sector empresarial i us les compartim a continuació:

Tendències en Mobiliari Ergonòmic per a empreses i oficines


Mobiliari Flex

La modularitat dels espais de treball cobra cada vegada més importància en oficines, ja que permet reorganitzar el mobiliari de manera senzilla però sobretot, tantes vegades com sigui necessari. Aquesta reorganització permet crear i ampliar noves estructures de treball que s' adaptin a les necessitats de la plantilla en cada moment. La rotació d'equips, ampliació o els nous models de treball híbrids han fet que aquesta tendència en mobiliari flex estigui en auge. 

Escriptoris amb alçada regulable

Els models d' escriptori que permeten regular l' alçada són cada vegada més demandats. Aquesta regulació permet treballar asseguts o drets segons es desitja. A més, poden estar disponibles en diferents estils, acabats i mides, amb la possibilitat de personalitzar-los amb accessoris. 

 

Un complement que solen demandar els nostres clients quan adquireixen aquest tipus de taules són reposapeus ergonòmics o tamborets per treballar dempeus o assegut.

 

Sens dubte, les taules elevables cada dia són més presents a les oficines i empreses.

Tendències actuals: Escriptoris amb alçada regulable

Cadires ergonòmiques amb alta funcionalitat i durabilitat

Les cadires ergonòmiques més populars i demandades entre els consumidors són aquelles que tenen durabilitat, versatilitat i fàcil maneig. Per a això, en cadires ergonòmiques s'ha apostat per bases giratòries sobre rodes grans que permeten un fàcil moviment en qualsevol superfície interior i amb configuracions que poden ser ajustables.

La durabilitat és també una característica molt apreciada avui dia. Això es pot aconseguir mitjançant l' ús de materials resistents i una adequada distribució del pes en els elements de la cadira. Entre els elements resistents més usats per al disseny de cadires ergonòmiques es troba el metall, el plàstic dur, el titani fort, fusta de roure i plàstics durs emmotllats per injecció. Grans marques com Herman Miller, Sedus, Humanscale, Hag i Varier ofereixen cadires ergonòmiques que marquen la diferència.

 

Cadires amb inclinació harmònica automàtica

Actualment, hi ha una major rebuda per la inclinació harmònica automàtica. Amb aquesta funció no cal ajustar la posició de la cadira perquè la pròpia cadira s' adapta automàticament al cos. L'exemple per excel·lència d'inclinació harmònica automàtica és l'últim model que ha tret Herman Miller, la cadira Cosm. Aquesta cadira s'ha convertit en una aliada per evitar dolors d'esquena gràcies a la seva malla intel·ligent.

 

Mobiliari ergonòmic d' oficina de qualitat amb Ergonomika

 

En Ergonomika ens preocupem pel benestar i la salut ergonòmica dels treballadors i per ajudar les empreses a assolir el màxim rendiment en el seu dia a dia.

Per a això, oferim un ampli catàleg amb solucions en benestar, incloent mobiliari d'oficina ergonòmic amb garantia de qualitat i màxim confort. El nostre enfocament cap a la innovació ens permet realitzar investigacions constants per desenvolupar els millors productes i estar alineats amb les tendències del mercat. 

Més articles

Guía sobre la ergonomía industrial

Ergonomia Industrial: Todo lo que debes saber

La ergonomía industrial es una disciplina que se enfoca en asegurar la seguridad y salud de los trabajadores al mejorar el diseño de tareas, puestos de trabajo, herramientas y otros aspectos del entorno

Carretó de compra
Scroll a l' inici
Obrir xat
Tens dubtes? Pregons!
Som aquí per ajudar-te!
Hola 👋🏽

Si té qualsevol pregunta sobre configuracions, preus, colors, enviaments o qualsevol altre aspecte... ¡No dubti a contactar-nos!

Respondrem al més aviat possible a la seva consulta (dins de l'horari d'obertura de la botiga).

Moltes gràcies.