Llistat d'entrades / El blog d'ergonomía - Seu com cal

06 de Maig de 2014

Sayl , l'ergonomia femenina de "Herman Miller"

Sayl , l'ergonomia femenina de

Actualment, els paràmetres que utilitzen els dissenyadors de cadires de tot tipus es basen en l'estudi antropomètric de Dreyffus.

D'altra banda, les pautes que complementen aquests dissenys , quan es tracta de cadires ergonòmiques, estan basades en les aportacions dels dissenyadors nòrdics que van promoure el concepte del "seure en moviment" . 

A  l’hora d’utilitzar els seus models de la forma més adequada, alguns d’aquests dissenyadors incideixen en les diferències anatòmiques entre els dos sexes. Aquestes informacions, encara que siguin molt genèriques i superficials, ens ajudaran a desenvolupar l'argumentació que volem exposar a continuació.

En el departament d'ergonomia de Kadira i Ergonomika apliquem, en el nostre protocol de venda, alguns d'aquests paràmetres nòrdics per a complementar millor la selecció del model que proposem a la nostra clientela. L'altra font d'informació per definir aquest protocol, es basa en la constant tasca d'observació en el "camp de batalla" , és a dir , en l'experiència que ens proporciona el contacte directe amb els nostres clients , en el dia a dia de les nostres botigues . Amb tot això podem treure algunes conclusions.

Per aquest motiu, hem arribat a deduir que el model de Herman Miller, la Sayl, és una cadira molt recomanable per al públic femení. Sobretot les dones de baixa estatura són unes perfectes candidates a aquest model, sempre i quan utilitzin un reposapeus,

D'altra banda, la Sayl és un dels pocs models de Herman Miller que no té un seient de malla. Malgrat tot, el de la Sayl, que és de goma escuma injectada, té un disseny molt adequat per a les anatomies femenines.

El seu respatller és una malla de polipropilè, amb una curiosa textura de neoprè, que té la particularitat de proporcionar un perfecte encaix del sacre, ja que aquest és una de les peculiaritats de l'anatomia femenina a l'hora de seure.

Una altra de les prestacions molt interessants de la Sayl, que també tenen altres models de Herman Miller, és la possibilitat d'inclinar el seient cap endavant. Aquesta inclinació permet una posició més dreta de la columna, amb la qual cosa aconseguim recuperar tota la curvatura natural de quan s'està en posició dempeus. Tanmateix, la manera com s'adapta aquesta malla al cos de la dona , embolcallant-li la cintura, li proporciona un alt grau de confort.

Segurament, sense voler-ho, Herman Miller ha aconseguit amb la Sayl la cadira idònia per a un gran nombre d’anatomies femenines.

0 Comentaris
Deixi el seu comentari
El seu email no serà publicat ni divulgat. * Es necessari que ompli tots els camps.