Llistat d'entrades / El blog d'ergonomía - Seu com cal

11 de Març de 2015

La cadira “SETU”,alta ergonomía també a la terrassa

La cadira “SETU”,alta ergonomía també a la terrassa

Herman Miller, el fabricant de cadires més innovador de les sèries ergonòmiques, ha desenvolupat amb la cadira Setu un concepte ergonòmic bàsic, amb un format d'alta confortabilitat i d'ús molt senzill, per així poder donar solució a molt diverses activitats.

Podríem dir que és una actualització de la Aluminium Sèries que els Eames van dissenyar per Herman Miller en la dècada dels 50.

La Setu és un model reciclable en un 93% i amb una composició del 35%de materials reciclats.

És una cadira que s'adapta a múltiples talles i morfologies, amb l'avantatge d'adaptar automàticament els seus moviments a cada tipus d'usuari, gràcies al sistema"cinétic" del seu suport(keneticspine).

A ERGONOMIKA hem trobat multitud d'usos per a aquesta cadira que no es limiten als propis de la informàtica

Tanmateix, l’hem convertit en una cadira de menjador, pensant en els gourmets, i també en una cadira,fàcilment manejable,per a aquelles persones que tenen algunes dificultats de moviment, o bé necessiten un alt grau de confort.

 

Les característiques pròpies dels materials de la Setu (polipropilè i alumini) la converteixen, també,en una cadira apta per al seu ús a l'exterior.

Qui realment vulgui gaudir de la màxima sensació de confortabilitat i mantenir la comoditat operativa d'una cadira d'alt nivell ergonòmic, també a l'exterior, ERGONOMIKA els proposa l'experiència de seure en una Setu.

0 Comentaris
Deixi el seu comentari
El seu email no serà publicat ni divulgat. * Es necessari que ompli tots els camps.